Palo Santo (Szent Fa) Mate Tök 100-120ml

A hagyomány és az aroma találkozása... ©

Fedezd fel a matézás egyedülálló élményét ezzel a kézzel készített prémium Palo Santo mate tökkel! Ez a gyönyörű, 100-120 ml-es űrtartalmú edény nem csupán egy használati tárgy, hanem egy igazi mestermű, amely még intenzívebbé és aromásabbá teszi a yerba matéd minden egyes kortyát!

Javasolt bombilla méret a matero edényhez: 15cm

Miért válaszd a Palo Santo mate tököt?

  • A külső kézzel díszített (alumínium) burkolat védi a repedésektől
  • Hosszú élettartam és kiváló hőtartás
  • Masszív: erősebb a hagyományos lopótöknél és jobban bírja az ütődéseket
  • Gyors száradás: a fából készült tökök gyorsabban száradnak
  • Kifinomult design
  • Kis méret (100-120ml) a matezáshoz, így többféle matét is ihatsz egy napon
  • Hagyományos paraguayi Palo Santo fa, amely egyedi, gyantás, balzsamos illatot és ízt kölcsönöz a maténak

Mitől különleges a Palo Santo fa?

A Palo Santo, vagyis a "szent fa", Dél-Amerika egyik legkülönlegesebb fafajtája, amelyet évszázadok óta használnak spirituális és gyógyító célokra. Különleges illóolajai és jellegzetes aromája miatt az egyik legkeresettebb anyag a mate edények között, mivel minden egyes használat után átadja a maténak, a természetes, fás-gyantás illatát és ízét. ©

Egy Palo Santo edényben készített maté idővel egyre intenzívebbé és komplexebbé válik, így minden korty egy újabb élmény lesz! Csapj le rá te is! ©

Származási ország: Paraguay/Argentina Űrtartalma: 100-120 ml.

Text: Absolut Mate Copyright© - El Magico de Pinto© - Mate Maffia©

29 890 Ft
29 890 Ft / 1 db
Készleten

Az alábbi lépések segítenek a Palo Santo Mate Tök megfelelő előkészítésében, így a lehető legjobb ízt és élményt nyújtja majd az elkészített főzet. Érdemes figyelemmel kísérned a használatbavételi útmutatót a kívánt eredmény eléréséhez!

Beavatás (előkészítés) lépései

  • Langyos víz öblítés: Az első lépés a Palo Santo Maté Tök langyos vízzel való alapos átöblítése belül. Ezt követően hagyjuk teljesen megszáradni.
  • Kókuszzsír vagy vaj használata: Dörzsöljük át a Palo Santo Maté Tököt kókuszzsírral vagy vajjal, (NE MARGARINNAL!!!) ügyelve arra, hogy belül (ezt a típust az alumínium külső miatt csakis belül) alaposan befedjük.
  • Állásidő: Hagyjuk állni 6-8 órán keresztül, majd újra öblítsük át langyos vízzel.
  • Tej hozzáadása: Melegítsünk fel lehetőleg magas zsírtartalmú tejet körülbelül 60-70 ∘C-fokra, majd öntsük a Palo Santo Maté Tökbe.
  • Állás: Hagyjuk állni 20-40 percen keresztül, ezt követően öntsük ki a tejet és öblítsük el a Palo Santo Maté tököt meleg vízzel.
  • Szárítás: Hagyjuk száradni 3-4 órán át, mielőtt megkezdenénk az első yerba mate fogyasztásunkat.

A Palo Santo Maté Tök ezt követően használatra kész! Most már életre kelthetjük benne, és élvezhetjük a gazdag ízeket, valamint a kellemes yerba matés aromákat! © El Magico de Pinto